Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea
Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie” VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie”

Atât de mult i-a scăzut cota lui Coutinho? Oferta incredibilă primită de Barcelona

Barcelona Publicat pe 13 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20244232/2/profimedia-0561447113.jpg

Situaţia lui Philippe Coutinho (29 de ani) poate fi una mai bună începând cu sezonul următor. Asta pentru că brazilianul este scos la vânzare de Barcelona, iar suma de bani cerută în schimbul său nu este una mare deloc. Astfel, o nouă echipă ar putea fi salvarea lui Coutinho.

El se poate întoarce în Premier League, unde a mai evoluat pentru Liverpool şi unde a avut cele mai bune evoluţii, care l-au propulsat în rândul celor mai buni fotbalişti din lume. Doritoarea este Leicester, fosta campioană a Angliei, dar oferta e mult prea mică, pe care Barcelona cu siguranţă nu o va accepta: 20 de milioane de euro. Rămâne de văzut dacă britanicii vor plusa în acest caz.

Există şi o altă echipă care îl vrea. Mai potentă financiar. Este vorba de Bayern Munchen, unde catalanii l-au împrumutat în trecut. Este de aşteptat ca mutarea să se facă pentru o sumă de sub 100 de milioane de euro, pentru că Barcelona vrea neapărat să îl vândă, iar preţul este rezultatul meciurilor slabe făcute de jucător.

O problemă poate să fie că fotbalistul e accidentat la genunchi. Coutinho nu va participa la Copa America. Este posibil ca această veste să nu-i intristeze prea tare pe conducătorii FC Barcelona, club confruntat cu mari probleme financiare, pentru că indisponibilitatea jucătorului le aduce o economie de 20 de milioane de euro.

Coutinho a fost transferat în ianuarie 2018 de la Liverpool pentru 120 de milioane de euro plus 40 de milioane de euro bonusuri, din care englezii au încasat 15 milioane.

Coutinho mai are contract cu FC Barcelona până în vara anului 2023.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele