Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

"Atât s-a putut astăzi". Mesajul lui Hagi, după ce Farul a pierdut două puncte cu CS Mioveni

Farul Constanta Publicat pe 9 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20599372/1/gicahagi.png


Cele două puncte pierdute de Farul în deplasarea de la Mioveni (1-1) nu-l deranjează atât de tare pe Gică Hagi precum înfrângerea de etapa trecută, 0-1 pe teren propriu cu Chindia Târgovişte.
 
Antrenorul şi patronul marinarilor consideră că meciul a fost unul echilibrat şi e conştient că lupta pentru accederea printre cele mai bune şase echipe ale campionatului la finalul sezonului regular e una dificilă:
 
"Un meci echilibrat, o deplasare grea. Am încercat să luăm cele trei puncte, am avut ocazii, dar s-a terminat egal. Întotdeauna e greu, nimic nu e uşor în viaţă, dar încercăm să aducem victorii. Astăzi atât am putut. Am controlat repriza a doua, puteam să facem mai multe, dar asta e.
 
Lotul e compus din mai mulţi jucători. Petre, când a fost folosit, a jucat bine, a dat cât a putut. O dată joacă unul, o dată celălalt, e concurenţă, fiecare trebuie să-şi facă datoria", a declarat Hagi, la flash-interviul de după partidă.
 
Surprins de oamenii de la Mioveni, care i-au oferit cadouri pentru împlinirea a 57 de ani pe 5 februarie, Hagi a rămas cu un gust plăcut:
 
"Am primit tricou, flori... Înseamnă că ai făcut ceva, că ai lăsat amintiri frumoase şi oamenii mă apreciază", a mai spus "Regele".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele