Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

ATENŢIE, CFR! BOLI BOLINGOLI NU UITĂ ŞI NU IARTĂ: „EI NE-AU LUAT ŞANSA SĂ JUCĂM ÎN CHAMPIONS LEAGUE”

Video Publicat pe 12 dec 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19232120/2/boli-bolingoli1.jpg

CFR Cluj şi Celtic se întâlnesc pentru a patra oară în acest sezon, într-un meci decisiv pentru ardeleni. După ce i-au eliminat pe scoţieni în preliminariile UEFA Champions League, campionii României îi reîntâlnesc diseară, de la 19.55, într-un meci care va fi transmis în direct de Look Plus.

Cele două echipe fac parte din grupa E a Europa League. Celtic a câştigat grupa şi este deja calificată în 16-imile competiţiei, în timp ce CFR Cluj are nevoie de o remiză pentru a merge mai departe.

Deşi scoţienii sunt deja calificaţi, jucătorii ameninţă că vor să plece cu toate punctele de la Cluj. Belgianul Boli Bolingoli nu a uitat că CFR a eliminat-o pe Celtic în turul 3 preliminar al UEFA Champions League şi vrea răzbunare, deşi spune că nu acesta e scopul echipei sale.

„Campania noastră a fost foarte bună şi ne dorim să câştigăm mâine. Fiecare meci e important pentru noi, chiar dacă suntem deja calificaţi. Atât antrenorul, cât şi echipa îşi doresc victoria. Va fi un joc frumos, este important pentru cei care vor juca mâine. Cred că nu se poate vorbi de răzbunare, am câştigat şi meciul trecut. Ei ne-au luat şansa de a juca în Liga Campionilor, însă mâine vom juca la victorie”, a declarat Bolingoli, înaintea meciului de azi.

CFR Cluj - Celtic se joacă în această seară, de la ora 19.55 şi va fi transmis în direct de Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele