adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Athletic Bilbao a învins pe Cadiz, scor 4-1, deşi a jucat mai bine de o jumătate de oră în zece

La Liga Publicat pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21005320/1/foeqqzywyaaqrhv.jpg

Athletic Bilbao a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia Cadiz, în etapa a 20-a din La Liga. Bilbao a evoluat în zece din minutul 57.

Athletic Bilbao a deschis scorul în minutul 10, prin Sancet, dar a fost egalată în minutul 25, când oaspeţii au înscris prin Escalante. Însă bascii nu au renunţat şi au mai înscris de două ori până la pauză. Sancet a reuşit dubla în minutul 35, pentru ca Alvarez să facă 3-1 în minutul 44

În partea secundă, Berchiche, de la gazde, a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat în minutul 57, însă cursul jocului nu s-a modificat. Athletic Bilbao a dominat şi a mai înscris prin Sancet, în minutul 75, şi învingători cu 4-1 bascii se află pe locul 7 în La Liga, cu 29 de puncte acumulate.

Cadiz este pe loc retrogradabil, 18, cu doar 19 puncte adunate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele