Ultima oră
Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor" Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor"
VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”
Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV
Ratarea lui Dennis Man din partida cu Belgia, analizată de fostul atacant al naţionalei: „Aşa se procedează acolo” | VIDEO EXCLUSIV Ratarea lui Dennis Man din partida cu Belgia, analizată de fostul atacant al naţionalei: „Aşa se procedează acolo” | VIDEO EXCLUSIV
Am aflat schimbările pe care le va face Edi Iordănescu în echipa de start | EXCLUSIV Am aflat schimbările pe care le va face Edi Iordănescu în echipa de start | EXCLUSIV

Atleta Stella Rutto a îndeplinit baremul pentru JO. Team Romania a ajuns la 91 de sportivi calificaţi

Atletism Publicat pe 10 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21624304/1/rutto.jpg

Atleta Stella Rutto a reuşit, duminică seară, la Campionatele Europene de Atletism de la Roma să îndeplinească baremul olimpic în proba de 3000 m obstacole.

Eleva lui Carol Şanta a terminat proba pe locul 4, cu timpul de 9:22,36 min, record personal şi barem olimpic îndeplinit.

Cursa a avut istorie pentru că oficialii au descalifica-o iniţial pe câştigătoare, franţuzoaica Alice Finot. În acele condiţii, pentru o scurtă perioadă de timp, Stella Rutto a fost în posesia medaliei de bronz, iar pentru o jumătate de oră atleta de la CS Dinamo s-a bucurat de performanţă.

Delegaţia Franţei a depus contestaţie, şi la ora 23.38, clasamentul a fost schimbat, Finot, lider european al probei, a fost repusă în poziţie de aur. Gesa Krause (Germania) a luat argint şi Elizabeth Bird (Marea Britanie) a câştigat bronzul.

Pentru Team Romania este al 91 sportiv calificat la JO Paris 2024, a 6-a atletă din delegaţie, anunţă COSR.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele