Ultima oră
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUISV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUISV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră

Atletico Madrid a învins-o pe Juventus cu 4-0 în amicalul de la Torino. Alvaro Morata a fost eroul meciului

Juventus Publicat pe 7 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20808436/1/juventus-atletico-madrid.jpg

Atletico Madrid a câştigat cu 4-0 (2-0 la pauză) meciul amical disputat duminică la Torino cu formaţia italiană Juventus. Alvaro Morata a înscris trei goluri.

În meciul disputat în cantonamentul lui Juventus de la Continassa, în nord-vestul oraşului Torino, Massimiliano Allegri, antrenorul torinezilor, a început cu doi dintre jucători aduşi în această vară, Di Maria şi Bremer, în timp ce tehnicianul echipei spaniole, Diego Simeone, l-a utilizat pe Alvaro Morata, jucător care a evoluase în ultimele două sezoane, sub formă de împrumut, chiar la Juventus.

Atletico Madrid s-a impus cu 4-0, prin tripla lui Alvaro Morata, care a înscris în minutele 10, 43 şi 62, şi prin reuşita lui Matheus Cunha, din minutul 90+1.

Partida ar fi trebuit să se joace la Tel Aviv, dar a fost mutată din cauza violenţelor din Fâşia Gaza.

Juventus Torino negociază pentru Kostic, jucătorul lui Eintracht

Juventus Torino îl doreşte pe mijlocaşul sârb Filip Kostic, legitimat la gruparea Eintracht Frankfurt, scrie Sky Sport Italia.

Conform presei italiene, Juventus poartă tratative cu Eintracht Frankfurt pentru jucătorul în vârstă de 20 de ani, care evoluează în Germania din 2014 şi la Eintracht din 2018.

Filip Kostic a jucat 74 de minute în meciul pierdut de Eintracht, pe teren propriu, împotriva lui Bayern Munchen.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele