Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

Au apelat la o soluţie de avarie! Liverpool transferă din liga a doua, pentru a acoperi golurile din defensivă

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19944473/1/dav.jpg

Liverpool are mari probleme în defensivă, compartiment măcinat de accidentări. Infirmeria este plină: Van Djik, Gomez şi Matip fiind indisponibili pentru o bună perioadă de timp.

În acest context, Jurgen Klopp caută soluţii şi a forţat aducerea în ultima zi de marcato a portughezului David Carmo (21 de ani), de la Braga, un apărător pe profilul lui Virgil van Dijk, care măsoară 1,96 metri.

Cei de la Braga au declinat oferta, deoarece nu vor să dea drumul fotbalistului pe o sumă mai mică de 30 de milioane de euro, iar afacerea a căzut instant, în contextul în care nu mai este timp de renegocieri.

Soluţia vine din Championship

Presa engleză scrie că cei de la Liverpool îl vor aduce pe Ben Davies (25 de ani), de la Preston. Transferul va fi anunţat oficial abia după ce va trece de vizita medicală.

Pentru Davies, ”cormoranii” îl vor da la schimb pe Sepp van den Berg şi vor achita 2 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele