Ultima oră
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie

Manchester City Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21539302/1/profimedia-0859346255.jpg

Manchester City a ajuns deja la un acord cu franciza americană Philadelphia Union pentru a-l transfera pe Cavan Sullivan, în vârstă de 14 ani, informează The Athetic.

Internaţionalul american U16 şi-a făcut debutul la profesionişti la sfârşitul săptămânii trecute cu echipa B din MLS Next Pro (considerat al treilea eşalon din SUA, după MLS şi campionatul USL), împotriva celor de la New England Revolution (2-1), oferind o pasă de gol.

El va juca pentru Philadelphia până când va pleca în Anglia, la majorat. Potrivit unor surse, se crede că acordul dintre Manchester City şi Philadelphia este cel mai profitabil din istoria MLS. Acesta include numeroase bonusuri de performanţă şi un procent la revânzare.

Un acord iniţial între cele două echipe prevedea ca Sullivan să evolueze la o echipă europeană din cadrul City Group înainte de a se alătura Angliei. Ideea era chiar ca el să se alăture echipei belgiene Lommel SK când va împlini 16 ani. Totuşi, discuţiile ulterioare au dus la rămânerea jucătorului la Philadelphia până la împlinirea vârstei de 18 ani, în schimbul unei compensaţii în favoarea clubului american.

Cavan Sullivan îşi va putea face debutul în MLS după ce va semna oficial contractul şi se va reuni cu fratele său Quinn, în vârstă de 20 de ani, membru al primei echipe. Cavan Sullivan este considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume din generaţia sa.

A condus Statele Unite la victoria în Cupa Concacaf U15, unde a fost ales cel mai bun jucător. La vârsta de doar 13 ani, a strălucit şi la GA Cup, un turneu internaţional U15, ajutând la eliminarea lui Real Madrid şi Arsenal în drumul spre finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele