Ultima oră
Kyros Vassaras, distrus după comunicatul oficial dat de CCA în urma controversei de la UTA - Rapid: „El vorbeşte de spiritul jocului?” | EXCLUSIV Kyros Vassaras, distrus după comunicatul oficial dat de CCA în urma controversei de la UTA - Rapid: „El vorbeşte de spiritul jocului?” | EXCLUSIV
Adrian Porumboiu a dat verdictul în cazul fazei controversate de la UTA - Rapid: „Faza este foarte simplă!” | VIDEO EXCLUSIV Adrian Porumboiu a dat verdictul în cazul fazei controversate de la UTA - Rapid: „Faza este foarte simplă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1. Cîrjan, gol la debutul pentru ”câini” VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1. Cîrjan, gol la debutul pentru ”câini”
Carlos Alcaraz şi-a apărat titlul la Wimbledon! Nu i-a cedat niciun set lui Novak Djokovic Carlos Alcaraz şi-a apărat titlul la Wimbledon! Nu i-a cedat niciun set lui Novak Djokovic
Oferta salarială uriaşă pentru Denis Alibec. ”Salariu de 750.000 de euro” Oferta salarială uriaşă pentru Denis Alibec. ”Salariu de 750.000 de euro”
”Pare să fie ruptură”. Rapid a pierdut un jucător după meciul cu UTA ”Pare să fie ruptură”. Rapid a pierdut un jucător după meciul cu UTA

Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie

Manchester City Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21539302/1/profimedia-0859346255.jpg

Manchester City a ajuns deja la un acord cu franciza americană Philadelphia Union pentru a-l transfera pe Cavan Sullivan, în vârstă de 14 ani, informează The Athetic.

Internaţionalul american U16 şi-a făcut debutul la profesionişti la sfârşitul săptămânii trecute cu echipa B din MLS Next Pro (considerat al treilea eşalon din SUA, după MLS şi campionatul USL), împotriva celor de la New England Revolution (2-1), oferind o pasă de gol.

El va juca pentru Philadelphia până când va pleca în Anglia, la majorat. Potrivit unor surse, se crede că acordul dintre Manchester City şi Philadelphia este cel mai profitabil din istoria MLS. Acesta include numeroase bonusuri de performanţă şi un procent la revânzare.

Un acord iniţial între cele două echipe prevedea ca Sullivan să evolueze la o echipă europeană din cadrul City Group înainte de a se alătura Angliei. Ideea era chiar ca el să se alăture echipei belgiene Lommel SK când va împlini 16 ani. Totuşi, discuţiile ulterioare au dus la rămânerea jucătorului la Philadelphia până la împlinirea vârstei de 18 ani, în schimbul unei compensaţii în favoarea clubului american.

Cavan Sullivan îşi va putea face debutul în MLS după ce va semna oficial contractul şi se va reuni cu fratele său Quinn, în vârstă de 20 de ani, membru al primei echipe. Cavan Sullivan este considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume din generaţia sa.

A condus Statele Unite la victoria în Cupa Concacaf U15, unde a fost ales cel mai bun jucător. La vârsta de doar 13 ani, a strălucit şi la GA Cup, un turneu internaţional U15, ajutând la eliminarea lui Real Madrid şi Arsenal în drumul spre finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele