Ultima oră
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO

Au dat o mare lovituă financiară! Suma uriaşă pe care Viitorul Constanţa o va primi de la un sponsor

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 26 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19565432/1/viitorul.jpg

BRD şi Viitorul Constanţa au semnat un protocol de colaborare, în urma căruia ”trupa de la malul mării” va încasa 3,5 milioane de euro.

Suma fabuloasă pentru nivelul din Casa Liga 1 este destinată modernizării bazei de pregătire, dar şi pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor clubului. Recent, cei de la Viitorul şi-au asigurat o sponosorizare şi de la Petrom, compania petrolieră care a refuzat să investească la naţionala României, pentru a fi alături de proiectul lui Gică Hagi.

”Acest proiect de investiţii marchează încă o etapă în parteneriatul nostru cu FC Viitorul şi cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” – unul dintre reperele europene în materie de educare, formare şi lansare a tinerilor fotbalişti în sportul profesionist. Suntem mândri să însoţim de peste zece ani Academia si Clubul, chiar de la începutul proiectului, în drumul lor către performanţă atât în sport, cât şi în business”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonator al polului Corporate. 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele