Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Au fost arestaţi doi suspecţi în cazurile de tâlhărie produse la adresa unor jucători de la Olympique Lyon

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21082490/1/lyon.jpg

Suspecţii au fost arestaţi în flagrant delict de către poliţia din Lyon, care investiga o serie de spargeri care au avut loc la sfârşitul anului trecut. Unul dintre arestaţi avea asupra lui o listă cu adresele mai multor jucători de fotbal.

Poliţiştii au profitat de înregistrările video produse în timpul uneia dintre spargeri. Cu ajutorul lor, poliţiştii de la Securitatea departamentală din Rhône au reuşit să identifice urmele hoţilor. Indiciile găsite la faţa locului de anchetatori au făcut posibilă identificarea unui bărbat în vârstă de 57 de ani, care locuieşte în Saint-Etienne, deja bine cunoscut că a fost implicat, în trecut, şi în alte cazuri de efracţie.

Poliţia l-a pus apoi sub supraveghere pe acest bărbat pe care anchetatorii îl suspectează că ar fi comis cel puţin două spargeri la începutul acestei săptămâni, iar marţi bărbatul şi presupusul său complice au fost arestaţi la Saint-Etienne.

Cei doi hoţi se aflau în posesia obiectelor provenite de la ultimele lor jafuri de locuinţe: monede de aur, bijuterii şi un Audi Q5. În timpul percheziţiei la locuinţa principalului suspect, poliţiştii au găsit un întreg set de accesorii: cagule, plăcuţe de înmatriculare false, walkie-talkie şi un pistol de alarmă. În acelaşi timp, poliţiştii au găsit şi o listă scrisă de mână, care conţine adresele personale ale douăsprezece jucători de la Olympique Lyon, OGC Nice, AS Monaco sau chiar Montpellier, ţinte potenţiale viitoare pentru cei doi infractori, care au recunoscut unele dintre acuzaţii.

Duo-ul de spărgători a vizat în mod special casele jucătorilor de la Olympique Lyon. La sfârşitul anului trecut, cel puţin trei dintre aceştia au fost victimele tâlharilor, printre fotbaliştii jefuiţi numărându-se Jeff Reine-Adélaïde şi Thiago Mendes. De altfel, chiar soţia lui Mendes publicase pe reţelele de socializare imaginile hoţului, filmate de camerele de supraveghere din casă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele