Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21594253/1/petrolul-ploiesti-uta-arad-play-out-superliga-superbet-22-04-2024.jpg

Petrolul Ploieşti nu a avut emoţii cu retrogradarea în ultima etapă şi poate pregăti în linişte noua stagiune. ”Găzarii” au nevoie de întăriri, deoarece nici nu a început vara şi deja e sigur că 4 jucători importanţi nu vor continua.

Antrenorul Laszlo Balint a anunţat că este vorba despre: Christian Irobiso, Alexandru Musi, Jair şi Bart Meijers. Primii doi se întorc la echipele de unde au fost împrumutaţi, FCSB, respectiv gruparea saudită Al-Ula.

Meijers se întoarce în Olanda, ţara sa natală, în timp ce Jair ar putea fi subiectul unui transfer important, având mai multe oferte.

"Mi-aş fi dorit să fim altfel la ultima etapă (n.r. - 0-2 cu Poli Iaşi), să emitem pretenţii pentru câştigarea punctelor, dar s-a văzut diferenţa la nivelul motivaţiei jucătorilor. Indiferent cât de mult aş fi apăsat eu pe acest aspect, cei de la Iaşi aici ne-au bătut. Am terminat sezonul fără emoţii, dar trebuie să reuşim să completăm lotul.

Ne-au părăsit câţiva jucători care au fost foarte importanţi în acest sezon: Jair, Meijers, Irobiso, Musi sunt plecările certe din acest moment. Vrem să alegem cât se poate de bine, e foarte important ca jucătorii care vor veni să ajungă aici cu atitudinea necesară, cu acea foame necesară pentru a reuşi să scoatem maximum din fiecare partidă. Se anunţă un sezon greu, mai greu decât a fost acesta”, a spus Laszlo Balint, pentru GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri