Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Au rezolvat problema atacantului! Arnold Garita, primul transfer al verii la FCSB!

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21218133/1/arnold.jpg

Arnold Garita (27 de ani) va semna cu FCSB şi va fi concurentul lui Andrea Compagno în compartimentul ofensiv, informează Fanatik.

Sursa mai sus citată scrie că atacantul camerunez are deja contractul pregătit şi este aşteptat să semneze.

”E clar că Garita a fost unul dintre cei mai buni de la noi, dar acum sunt prea la cald să vă spun dacă îl vom vinde sau îl vom lăsa liber. E treaba domnului Becali ce a spus. Noi trebuie să analizăm foarte bine toate situaţiile, deoarece este clar că în Liga 2 nu îi vom putea ţine unii jucători cu salariile pe care le aveau la prima ligă. Iar Garita este unul dintre aceştia.

Eu oricum am zis clar că vor rămâne la echipă doar jucătorii cu caracter şi am promis că cine vrea să plece e liber să plece. Trebuie să gestionăm foarte bine bugetul”
, a declarat recent Viorel Tudose, sponsor la FC Argeş, pentru ProSport, cu privire la plecarea lui Garita la FCSB.

Garita a fost adus în Superliga în vara anului trecut, de la echipa franceză de liga a treia Bourg-en-Bresse.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele