adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Augsburg a învins pe Bayer Leverkusen cu 1-0

Bundesliga Publicat pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21005335/1/foeomoixgaa4-zw.jpg

FC Augsburg a dispus vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formaţia Bayer Leverkusen, în primul meci al etapei a 19-a din Bundesliga.

După o primă repriză în care Bayer Leverkusen a avut ocaziile importante, gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 55, prin Berisha, la una din puţinele erori comise de apărarea lui Leverkusen.

Augsburg a înscris cel puţin un gol în 14 din ultimele 15 meciuri disputate în Bundesliga.

FC Augsburg a urcat deocamdată pe locul 13, cu 21 de puncte, în timp ce Bayer Leverkusen se află pe poziţia a 9-a, având 24 de puncte, bifând al doilea eşec consecutiv.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele