adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Aur şi argint pentru tricolori la scrimă, Cupa Riposta 2023

Sporturi Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20998636/1/riposta-cup.jpg

Echipa masculină de sabie cadeţi a României a cucerit duminică medalia de aur la Cupa Riposta, competiţie desfăşurată la Bucureşti. Tot duminică Amalia Covaliu a câştigat medalia de argint în competiţia feminină individuală la sabie.

Echipa masculină de sabie cadeţi a României a câştigat medalia de aur la Cupa Riposta după ce a reuşit să învingă Franţa în finala concursului masculin pe echipe desfăşurat la Sala Polivalentă din Bucureşti. În componenţa Casian Cîdu, Dacian Enache, Alexandru Eva şi Cristian Macovei, România a dispus de Franţa cu 45-42.

În competiţia feminină individuală de sabie, Amalia Covaliu, sportivă legitimată la clubul CS Dinamo Bucureşti, a obţinut medalia de argint. Amalia Covaliu, fiica lui Mihai Covaliu – preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a întâlnit-o în finala competiţiei pe sportiva maghiară Csenge Konya, în faţa căreia a cedat cu scorul de 14-15.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele