Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Avem deja o înţelegere”. Conducerea lui FC Voluntari a stabilit numele antrenorului pentru sezonul viitor

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21115962/1/fc-voluntari-cs-mioveni-play-out-superliga-superbet-5-05-2023.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CS Mioveni, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Nemec, în minutul 21, din centrarea lui Ricardinho.

FC Voluntari este pe locul 3 în play-out, cu 30 de puncte, cu şanse mari de a prinde un loc în barajul pentru Conference League.

Directorul general al clubului, Bogdan Bălănescu a anunţat că Liviu Ciobotariu va pregăti echipa şi în stagiunea viitoare. S-a ajuns la un acord, iar noul contract urmează să fie semnat în scurt timp.

”Ciobi” i-a preluat pe ilfoveni în 2021 şi a bifat 90 de partide, iar sezonul trecut a reuşit să obţină o clasare surprinzătoare în play-off.

”Nu s-a pus problema să ne despărţim de Liviu Ciobotariu. Este un luptător şi nu s-a pus niciodată problema nici a demisiei sale, nici a demiterii de către club. Era apăsat de rezultate, nu de evoluţia echipei.

Era apăsat pentru că sezonul ăsta, faţă de sezonul trecut, am avut câteva meciuri în care am avut ghinion, în care echipa juca şi nu adunam punctele pe care ni le-am fi dorit cu toţii.

Liviu Ciobotariu are contract până la sfârşitul acestui sezon, dar noi avem deja o înţelegere de prelungire cu el. Perioada şi condiţiile el le stabileşte.

Că va fi un an sau doi, numai de el depinde. Are toată încrederea noastră. Eu cred că va fi antrenorul nostru pentru cel puţin încă un an”,
a explicat Bălănescu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele