Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

”Avem discuţii cu un club din afară”. Deian Sorescu, şanse mici să mai rămână în Casa Liga 1

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 5 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20536898/1/sorescu.jpg

Deian Sorescu este cel mai probabil cel mai bun fotbalist din lotul lui Dinamo, însă îşi doreşte să plece de la club în această iarnă. Dorinţa aceasta a fost alimentată puternic şi de incidentul când a fost dezbrăcat de fanii „câinilor”.

CS ”U” Craiova este prima echipă care a făcut o ofertă pentru el, potrivit informaţiilor din presă, de 800.000 de euro şi 10% dintr-un eventual transfer. Doar că Dinamo a refuzat oferta.

Iuliu Mureşan a afirmat că jucătorul nu va evolua la o adversară în Casa Liga 1. Pe adresa conducerii a venit o ofertă pentru acesta, dar oficialul lui Dinamo nu a dezvăluit numele echipei.

„Eu am vorbit cu Deian aseară, era bine, era ok. Dacă va veni o ofertă, avem discuţii cu un club din afară, o să îi dăm drumul să plece în condiţiile în care ni se satisfac pretenţiile. Avem o limită de sus şi de jos…. El e un jucător de bază la Dinamo, e foarte bun şi nu merita să se întâmple acel gest împotriva lui. Aş vrea să nu se mai întâmple niciodată şi îi rog pe suporteri să fie alături de jucători şi în momentele dificile.

Ne  bazăm pe Deian. O să plece dacă o să se concretizeze oferta, dacă nu, atunci o să rămână la echipă. Sper să fie pus în valoare de Mister. Avem nevoie de Deian Sorescu în continuare”,
a spus Iuliu Mureşan, cu ocazia unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele