Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Avertisment pentru Olimpiu Moruţan: ”Mai are multe lucruri de pus la punct!”

Stranieri Publicat pe 4 oct 2021
mail-share icon Email

Iosif Rotariu, fost mijlocaş la Galatasaray între 1990 şi 1992, îi atrage atenţia lui Olimpiu Moruţan că mai are multe capitole la care trebuie să evolueze, chiar dacă deja a marcat două goluri importante pentru cea mai titrată echipă din ”Ţara Semilunei”.

Rotariu consideră că până la a ajunge la o concluzie în privinţa mijlocaşului ofensiv în vârstă de 22 de ani trebuie să se termine sezonul şi să se vadă dacă a reuşit să se impună ca titular la Galatasaray.  

”Deocamdată, sunt doar goluri date, dar Galatasaray pe ce loc e? (n.r.- locul 8) Nu e prea în faţă în clasament. Nu putem să spunem că e în ascensiune când Galata e pe un loc care nu-i face cinste. Şi locul doi e un eşec acolo. Îi trebuie timp să se acomodeze, să joace titular, să aibă constanţă, iar echipa să fie în primele 3.

Trebuie răbdare. O concluzie şi o analiză pot fi făcute abia la finalul campionatului. Să vedem dacă a ajuns să fie titular, să joace meci de meci. Acum depinde şi pe ce post e folosit. Am văzut că la Galata e folosit mai mult în banda dreaptă.

Jucătorii de la Galata sunt mai valoroşi decât cei de la FCSB, iar asta îl ajută. Când colectivul te ajută, ai şi anumite realizări, dar mai are multe lucruri de pus la punct.”, a declarat Iosif Rotariu pentru GSP.ro.

Două goluri şi o pasă de gol a reuşit Olimpiu Moruţan pentru Galatasaray în 8 meciuri oficiale de la transferul din august, de la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele