Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefănescu reanimă partida VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefănescu reanimă partida
Marcel Bîrsan, lăudat pentru prestaţia de pe Arena Naţională. ”Golul Lui Hasani a fost anulat pentru că trebuia anulat” Marcel Bîrsan, lăudat pentru prestaţia de pe Arena Naţională. ”Golul Lui Hasani a fost anulat pentru că trebuia anulat”
Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros” Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros”
Motivul pentru care „U” Cluj este în scădere de formă: „Poate fi asta” | VIDEO EXCLUSIV Motivul pentru care „U” Cluj este în scădere de formă: „Poate fi asta” | VIDEO EXCLUSIV
Victorii pentru Aston Villa şi Crystal Palace, în etapa 34 din Premier League Victorii pentru Aston Villa şi Crystal Palace, în etapa 34 din Premier League
Fraţii Maior pe podium la etapa din Croaţia a Junior WRC Fraţii Maior pe podium la etapa din Croaţia a Junior WRC

Avertisment primit înainte de partida din Ungaria! "Sunt pregătiţi să atace grupurile de români"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 9 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21341278/2/suporteri1-1378481011.jpg

România joacă, în această săptămână, contra Belaruslui şi Andorrei, în cadrul calificărilor la Euro 2024.

  • România - Andorra, duminică, pe 15 octombrie, ora 21:45, la Prima TV

Partida cu Belarus se va disputa, joi, la Budapesta.

Conform Fanatik, FRF a fost avertizată să nu iasă la plimbare, în Ungaria, cu însemne ale României.

Ce s-a întâmplat? Avem o informaţie, aţi primit o avertizare la Federaţie din partea Federaţiei Maghiare de Fotbal care spune să nu umblaţi pe străzile din Budapesta cu semne ale României, cu steagul României, pentru că ar fi grupuri de huligani care sunt pregătiţi să atace grupurile de români şi să atace chiar oficiali români. 

Este o avertizare care a venit oficial din partea Federaţiei Maghiare la sfârşitul săptămânii trecute şi în care avertizează că au informaţii că e posibil ca grupurile de ultraşi maghiari să încerce să producă incidente cu tot ceea ce înseamnă români, dacă-i văd cu semne, cu steaguri şi aşa mai departe.

Recomandarea Federaţiei Maghiare este ca jucătorii să nu iasă neapărat la plimbări sau oficialii să poarte însemnele româneşti. Nu mai vorbesc de suporteri. Îţi spun sigur. 

În informarea Federaţiei Maghiare despre care noi am aflat la FANATIK, spune clar că au informaţii că e posibil să se producă nişte tulburări dacă li se dă apă la moară ultraşilor maghiari. Au informaţii că sunt la vânătoare. Mai ales la vânătoare de domni cu însemne şi steaguri româneşti. Să fiţi atenţi, asta e avertizarea, să nu provocaţi”, a transmis Fanatik.

Mihai Stoichiţă a venit cu un răspuns pe această temă şi a explicat situaţia.

”Îţi dai seama că noi nu mergem acolo la plimbare, dar vreau să îţi pun o întrebare. Noi nu jucăm cu Ungaria acum, jucăm cu Belarus. Adică Ungaria are meci cu Serbia a doua zi după noi. Nu ştiu de treaba asta, dar să-ţi spun ceva. Eu acum doi ani de zile am fost la Budapesta la Campionatul European de tineret cu Mutu.

Am fost în grupă cu Ungaria. Reţineţi ce spun. Era vorba despre o întâlnire directă. I-am bătut 2-1. Am fost pe stradă, am stat vreo 4 zile acolo, am stat doar vreo două meciuri. N-a fost niciun fel de incident, am mers în trening îmbrăcaţi. Poate au dreptate, dar atunci nu au fost probleme. În doi ani de zile s-au deteriorat relaţiile între galerii?

Ţi-am spus o realitate pe care am trăit-o atunci. Maşină cu numere de România, cu însemnele României pe trening. Nu am avut probleme, acum nu înţeleg de ce am avea pentru că nu jucăm cu Ungaria”, a fost reacţia lui Mihai Stoichiţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri