Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

AZ Alkmaar, calificare în semifinalele Conference League. A învins Anderlecht la loviturile de departajare

Conference League Publicat pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21101475/1/az-alkmaar.jpg

AZ Alkmaar a învins joi, pe teren propriu, formaţia belgiană Anderlecht, scor 2-0 (4-1 la lovituri de departajare), calificându-se în semifinalele Conference League. În tur, Anderlecht s-a impus cu scorul de 2-0.

Gazdele au început tare pe AZ Stadion, iar grecul Vangelis Pavlidis a deschis scorul dintr-un penalti în minutul 5. În minutul 13 tot Pavlidis a înscris golul prin care Alkmaar egala scorul din prima manşă. Olandezii au dominat restul timpului regulamentar, Milos Kerkez a trimis în bară în minutul 84 şi s-a intrat în cele două reprize de prelungiri, care nu au adus însă nimic pe tabela de marcaj.

S-a trecut la lovituri de departajare, unde primul care a ratat a fost căpitanul lui Anderlecht, Jan Vertonghen, urmat de Killian Sardella. Gazdele au marcat toate loviturile executate, prin Jordy Clasie, Yukinari Sugawara, Tijjani Reijnders şi Mexx Meerdink, în timp ce pentru Anderlecht a înscris Marco Kana.

Alkmaar învinge cu 4-1 la lovituri de departajare şi se califică în semifinalele competiţiei. Este pentru prima oară în ultimii 18 ani când Alkmaar ajunge în semifinalele cupelor europene, unde va întâlni învingătoarea dintre Gent şi West Ham.

Fiorentina s-a calificat în semifinalele Conference League

Fiorentina a pierdut joi seara, pe teren propriu, scor 2-3, în faţa echipei poloneze Lech Poznan, în manşa retur a sferturilor de finală din Conference League. Italienii s-au calificat, însă, în semifinale, cu scorul de 6-4 la general.

Fiorentina se aştepta la un meci uşor pe Stadio Artemio Franchi. Italienii câştigaseră în Polonia cu 4-1, iar Lech nu demonstrase că ar putea pune probleme formaţiei din Florenţa. Însă polonezii au deschis scorul în retur, chiar destul de repede, în minutul 9, prin Afonso Sousa.

Repriza secundă a adus două goluri ale oaspeţilor în decurs de numai cinci minute. A înscris mai întâi, din penalti, norvegianul Kristoffer Velde, în minutul 65, pentru ca Sobiech să facă 3-0 în minutul 69.

Gazdele au contracarat prin golul lui Riccardo Sottil, din minutul 78, iar Castrovilli a închis tabela la 2-3 în minutul 90+2. Astfel, echipa viola, deşi învinsă cu 3-2 pe teren propriu, se califică în semifinale datorită victoriei din deplasare, cu 4-1, având 6-4 scorul cumulat al celor două manşe.

Fiorentina este prima echipă calificată în semifinalele Conference League, care se vor disputa tur-retur în prima parte a lunii mai.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri