Ultima oră
George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin
Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”

B.J. Callaghan, numit selecţioner interimar al SUA

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21214155/1/profimedia-0780310093.jpg

B.J. Callaghan, care a fost antrenor secund la echipa naţională a SUA în ultimii patru ani, a fost numit, marţi, selecţioner interimar al Statelor Unite, după plecarea lui Anthony Hudson.

Callaghan va conduce cel puţin SUA în apărarea titlurilor din Gold Cup şi Concacaf Nations League în următoarele două luni.

Hudson, care deja interimar, părăseşte echipa după doar cinci luni, pentru o nouă oportunitate care nu a fost precizată.

Statele Unite ale Americii sunt încă în căutarea unui selecţioner, după ce contractul lui Gregg Berhalter s-a încheiat la sfârşitul anului trecut.

"B.J. a fost o parte integrantă a staff-ului în ultimii patru ani, în timp ce această tânără echipă a crescut şi s-a dezvoltat", a declarat Matt Crocker, directorul sportiv al echipei.

Callaghan, în vârstă de 41 de ani, este cel mai longeviv membru al staff-ului tehnic al echipei naţionale a SUA. El a început ca analist strategic în 2019, înainte de a deveni unul dintre antrenorii asistenţi în 2021.

SUA va înfrunta Mexicul la Las Vegas în Final Four-ul Ligii Naţiunilor (15-18 iunie), în timp ce cealaltă semifinală va opune Canada şi Panama.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri