Ultima oră
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou

Balonul de aur va fi decernat pe 7 octombrie. Se schimbă formatul

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20717343/2/ntexndrkzjfln2q5owrlztrknwe2mgnkmgrk-thumb.jpg

Balonul de Aur 2022, care îşi schimbă formatul în acest sezon, va fi decernat la 17 octombrie, la Paris, a anunţat, marţi, revista France Football, care organizează ceremonia, informează AFP.

Cea de-a 66-a ediţie a prestigiosului premiu va avea loc la Theatre du Chatelet, la fel ca festivitatea din 2021, în care a fost încoronat pentru a şaptea oară argentinianul Lionel Messi.

Nominalizările pentru Balonul de Aur masculin şi feminin, precum şi pentru trofeele Kopa (cel mai bun tânăr jucător) şi Iaşin (cel mai bun portar) vor fi anunţate la 12 august.

Premiul din acest an va beneficia de o schimbare de formulă, care a fost anunţată deja în luna martie: se va bza pe sezonul sportiv şi nu pe anul calendaristic şi va avea un juriu mai restrâns, o preselecţie mai rafinată şi criterii de atribuire mai clare.

"Performanţele individuale" şi "caracterul decisiv şi impresionant al concurenţilor" vor fi criteriile numărul unu, înaintea "aspectului colectiv şi trofeelor câştigate", a "clasei jucătorului şi a spiritului de fair-play", potrivit noului regulament.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri