Ultima oră
Partida retur a barajului, FC Argeş - Dinamo, s-a mutat! Formaţia a făcut cerere la FRF Partida retur a barajului, FC Argeş - Dinamo, s-a mutat! Formaţia a făcut cerere la FRF
Fundaşul dorit de Gigi Becali a fost ofertat de Adrian Mititelu. ”Impresarul vrea sute de mii la semnătură” Fundaşul dorit de Gigi Becali a fost ofertat de Adrian Mititelu. ”Impresarul vrea sute de mii la semnătură”
Liverpool şi-a numit noul director sportiv Liverpool şi-a numit noul director sportiv
Olandezul Quincy Promes este judecat pentru import de cocaină Olandezul Quincy Promes este judecat pentru import de cocaină
B.J. Callaghan, numit selecţioner interimar al SUA B.J. Callaghan, numit selecţioner interimar al SUA
FCU Craiova are planuri mari. ”Acest club va ajunge în cupele europene în scurtă vreme” + oficialul oltenilor dezamăgit după meciul cu Voluntari FCU Craiova are planuri mari. ”Acest club va ajunge în cupele europene în scurtă vreme” + oficialul oltenilor dezamăgit după meciul cu Voluntari

Balthazar Pierret a plecat de la Dinamo şi a semnat cu o echipă din Franţa

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20750491/1/pier.jpg

Balthazar Pierret (22 de ani) a fost unul din cei mai buni jucători ai lui Dinamo din sezonul trecut, însă, în ciuda unor prestaţii solide, mijlocaşul francez nu a putut stopa retrogradarea ”câinilor”.

Pierret nu rămâne la Dinamo şi a ales divizia a doua din Franţa. El a semnat cu cei de la Quevilly Rouen.

”În primul rând, aş dori să mulţumesc lui Dinamo Bucureşti pentru încrederea acordată în ultimele şase luni.
De asemenea, aş dori să mulţumesc familiei mele şi celor dragi pentru că m-au sprijinit în momentele dificile ale tinerei mele cariere.

Cu nerăbdare de a prelua noi provocări colective şi personale, mă alătur QRM în următorii doi ani. Sunt mândru să trec acest nou nivel care nu ar fi fost posibil fără sfaturile preţioase ale agenţilor mei.

Sunt sigur că ne aşteaptă un sezon minunat şi frumos.

Uniţi pentru a câştiga împreună!”
a scris Pierret pe Instagram.

  •  Balthazar Pierret, Dusan Celar, Thomas Chesneau, Segbe Azankpo, Jonathan Rodriguez, Baptiste Aloe şi Mirko Ivanovski sunt străinii care au plecat în această vară de la Dinamo.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele