adplus-dvertising
Ultima oră
Transfer interesnat în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a transferat un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesnat în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a transferat un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”
Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli

Balthazar Pierret a plecat de la Dinamo şi a semnat cu o echipă din Franţa

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe joi, 10:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20750491/1/pier.jpg

Balthazar Pierret (22 de ani) a fost unul din cei mai buni jucători ai lui Dinamo din sezonul trecut, însă, în ciuda unor prestaţii solide, mijlocaşul francez nu a putut stopa retrogradarea ”câinilor”.

Pierret nu rămâne la Dinamo şi a ales divizia a doua din Franţa. El a semnat cu cei de la Quevilly Rouen.

”În primul rând, aş dori să mulţumesc lui Dinamo Bucureşti pentru încrederea acordată în ultimele şase luni.
De asemenea, aş dori să mulţumesc familiei mele şi celor dragi pentru că m-au sprijinit în momentele dificile ale tinerei mele cariere.

Cu nerăbdare de a prelua noi provocări colective şi personale, mă alătur QRM în următorii doi ani. Sunt mândru să trec acest nou nivel care nu ar fi fost posibil fără sfaturile preţioase ale agenţilor mei.

Sunt sigur că ne aşteaptă un sezon minunat şi frumos.

Uniţi pentru a câştiga împreună!”
a scris Pierret pe Instagram.

  •  Balthazar Pierret, Dusan Celar, Thomas Chesneau, Segbe Azankpo, Jonathan Rodriguez, Baptiste Aloe şi Mirko Ivanovski sunt străinii care au plecat în această vară de la Dinamo.
mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele