Ultima oră
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”

Bărbatul care a jefuit locuinţa lui Hagi din Pipera, condamnat definitiv la şase ani şi opt luni de închisoare

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20700467/1/gica-hagi.jpg

Bărbatul acuzat că a dat mai multe spargeri în vile din Pipera, inclusiv în casa lui Gheorghe Hagi, în perioada sărbătorilor de iarnă din 2017 a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani şi opt luni de închisoare. Decizia este definitivă.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea în dosar şi, rejudecând, l-au condamnat pe Marian Fieraru la pedeapsa de 6 ani şi 6 luni închisoare pentru furt calificat în formă continuată şi în stare de recidivă postexecutorie, în urma schimbării de încadrare juridică operate la termenul din 23 martie 2022.

Totodată, instanţa a menţinut pedeapsa de 6 luni de închisoare aplicată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi a contopit pedepsele, inculpatul urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 6 ani şi 6 luni închisoare, la care se adaugă un spor de 2 luni, rezultând o pedeapsă de 6 ani şi 8 luni închisoare.

Judecătorii au decis să confişte de la bărbat pistolul marca Valtro model 85 Combat 9 mm, încărcătorul aferent, tubul cartuş şi fragmentele din patul armei.

Decizia instanţei este definitivă.

Reşedinţa ambasadorului Republicii Pakistan şi casa lui Gheorghe Hagi din Pipera au fost sparte de hoţi, în perioada sărbătorilor de iarnă din 2017/2018.

Marian Fieraru a fost prins de poliţişti, în martie 2018, în timp ce încerca să spargă un imobil din Voluntari. El este suspectat de comiterea a 15 furturi numai în judeţul Ilfov, una dintre spargeri fiind dată la locuinţa lui Gheorghe Hagi, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Surse judiciare declarau atunci că bărbatul acţiona în general singur şi este practicant de Parkour, fiind prins cu dificultate de către poliţişti. El este recidivist, având două condamnări de un an şi jumătate de închisoare tot pentru furturi, iar la acel moment se afla sub control judiciar. Bărbatul este suspectat de comiterea a 15 spargeri, numai în judeţul Ilfov, între victime fiind şi Gheorghe Hagi, precum şi un ambasador şi oameni de afaceri.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele