Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Barcelona a pus ochii pe unul dintre jucătorii revelaţie de la Cupa Mondială. Mesajul de pe Instagram al fotbalistului

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21000672/1/profimedia-0743198122.jpg

Barcelona vrea să îl aducă pe Sofyan Amrabat în ultima zi de mercato şi negociază cu Fiorentina.

Xavi caută un înlocuitor pentru Sergio Busquets, căruia îi expiră înţelegerea cu Barcelona în acestă vară şi cel mai probabil va pleca la finalul acestui sezon. Antrenorul catalan a pus ochii pe închizătorul Fiorentinei, Sofyan Amrabat, care a avut prestaţii excelente la Cupa Mondială din Qatar, unde Maroc a ajuns până în semifinală.

Fabrizio Romano a dezvăluit că Amrabat nu a fost prezent la antrenamentul Fioretinei de marţi, încercând să forţeze o posibilă mutare la gruparea catalană. Barcelona a oferit 3 milioane de euro pentru împrumutul jucătorului, dar gruparea italiană a refuzat, dorind ca afacerea să includă şi o clauză obligatorie de cumpărare.

Xavi a vorbit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Real Betis despre posibilitatea de a-l aduce pe Amrabat pe ”Camp Nou”. ”Sofyan Ambrabat? De sigur că e un jucător foarte bun, dar nu pot vorbi despre jucătorii care nu sunt aici”, a declarat Xavi.

Fotbalistul de 26 de ani este cotat la 25 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Mesajul de pe Instagram al jucătorului Fiorentinei

Pe lângă faptul că mijlocaşul nu s-a prezentat la antrenamentul de astăzi, el a postat pe Instagram un story care pare să facă referire la posibilul transfer la clubul din Spania.

”Du-te acum! Viitorul nu e garantat nimănui”, a spus marocanul pe Instagram.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21000672/2/fnzu5ltxgaa1jmd.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele