Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Barcelona, anunţ oficial despre următorul antrenor: ”E un tehnician de top!”

Barcelona Publicat pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21483347/1/338999942-655877759629995-5268282844094135027-n.jpg

Xavi Hernandez va pleca de la Barcelona la finalul sezonului actual. Joan Laporta îşi doreşte să îl aducă pe "Camp Nou" pe Hansi Flick. Fostul selecţioner al naţionalei Germaniei se află liber de contract din luna septembrie, iar preşedintele Barcelonei îl consideră înlocuitorul ideal pentru Xavi, potrivit Bild.

De asemenea, Jurgen Klopp a anunţat u pleacă de la Liverpool, la finalul sezonului actual. În presă s-a speculat despre posibilitatea ca fostul antrenor de la Dortmund să ajungă pe banca echipei catalanilor. Deco, directorul sportiv al Barcei, a oferit detalii despre posibila mutare a lui Jurgen Klopp la gruparea catalană din vară.Totuşi, portughezul nu a oferit prea multe detalii. 

”Klopp e un antrenor de top, dar nu cred că e momentul potrivit să vorbim despre asta. Avem multe opţiuni. Vom discuta mai târziu despre viitorul antrenor principal”, a spus Deco pentru La Vanguardia, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe reţelele social media.

Xavi şi-a anunţat plecarea de la Barcelona

”Vreau să vă anunţ că nu voi mai continua ca antrenor al Barcelonei şi după data de 30 iunie. Clubul are nevoie de o schimbare. Am luat decizia în urmă cu câteva zile. Cred că e momentul oportun.

Ca suporter al clubului, asta simt. Am gândit ca un suporter! Cred că e o decizie de bun-simţ. Am pus clubul deasupra mea. Sper ca asta să detensioneze situaţia. Eu mă simt responsabil pentru tot. Am făcut o treabă bună până acum, dar se termină la 30 iunie.

Îi mulţumesc domnului preşedinte pentru încrederea acordată. Este cel mai bun, trebuie să îi acordăm încredere. Ne-am întâlnit, am avut o discuţie firească. E timpul pentru o schimbare!

M-am gândit la toţi cei din club. Nimeni nu merită să fie în situaţia asta. M-am gândit la soţia mea, la fratele meu, la staff. Nu vreau să fiu o problemă pentru Barcelona. E ultimul lucru pe care mi l-aş dori! Soluţia este să mă opresc.

Încă nu le-am spus jucătorilor. Mâine voi discuta cu ei. Astăzi i-am văzut trişti. Nu merită să treacă prin aşa ceva. E multă calitate umană în vestiar. Încă trebuie să luptăm în La Liga. Sper să câştigăm şi Liga Campionilor. Dar nici asta nu mă va face să mă răzgândesc”, a declarat Xavi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele