Ultima oră
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei
Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni
Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka

Barcelona are şase jucători indisponibili înaintea partidei cu Real Madrid. Cum arată lista accidentaţilor

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21459221/1/profimedia-0831293362.jpg

Barcelona a avut probleme mari cu accidentările în acest sezon, iar lista jucătorilor indisponibili s-a mărit după meciul din semifinalele Supercupei Spaniei, cu Osasuna, câştigat de catalani cu 2-0.

Raphinha a acuzat dureri în zona bicepsului femural stâng, în prima parte a partidei cu Osasuna, şi a fost înlocuit cu Lamine Yamal în minutul 42. Brazilianul s-a adăugat pe lista oamenilor pe care Xavi nu se va putea baza pentru partida cu Real Madrid, din finala Supercupei Spaniei de duminică.

6 oameni din lotul catalanilor sunt accidentaţi, asta după ce Raphinha i-a ocupat locul lui Pedri, abia revenit pe teren după o problemă musculară.

Infirmeria Barcelonei în acest moment  

Joao Cancelo

Portughezul s-a accidentat în meciul cu Las Palmas, după o contră în careul advers, care a dus la o entorsă a genunchiului stâng. Cel mai probabil Cancelo nu va fi forţat pentru partida cu Real Madrid şi va reveni la mijlocul lunii ianuarie, conform publicaţiei Mundo Deportivo.

Ter Stegen

Portarul titular al Barcelonei s-a operat la spate, pentru a pune capăt problemelor pe care le-a tot avut şi ar putea reveni la sfârşitul lunii ianuarie.

Raphinha

Brazilianul a acuzat o înţepătură la nivelul bicepsului femural stâng, iar în urma testelor efectuate acesta va fi indisponibil pentru aproximativ o lună, asta însemnând că ar putea reveni la începutul lunii februarie.

Inigo Martinez 

Fundaşul central venit de la Bilbao în acestă vară s-a accidentat din nou în partida cu Barbastro din Cupa Spaniei şi va reveni cel mai probabil la începutul lunii februarie.

Marcos Alonso

Fundaşul lateral are dureri lombare, la fel ca în cazul lui Ter Stegen s-a operat şi cel mai probabil va reveni la mijlocul lunii februarie.

Gavi

Mijlocaşul spaniol va avea cea mai lungă perioadă de absenţă, după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat şi a meniscului genunchiului drept. Gavi ar trebui să revină în startul pregătirii sezonului viitor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele