Ultima oră
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025

Barcelona – Getafe 5-2. Messi face „dubla”, iar catalanii se apropie din nou de lider

La Liga Publicat pe 23 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20134078/1/messi.jpg
Barcelona s-a impus fără probleme pe teren propriu, 5-2 cu Getafe, rezultat care o aduce la cinci puncte de liderul Atletico.
 
Nici nu trecuseră 10 minute când Messi a deschis spectacolul, după o pasă de la Busquets, iar catalanii conduceau cu 1-0 din minutul 8. 
Patru minute mai târziu, Getafe reuşsea să egaleze, după ce francezul Lenglet a trimis în propria poartă.
 
Însă catalanii au încheiat în forţă prima repriză. Mai întâi, au revenit în avantaj, din minutul 28, dar cu largul concurs al neinspiratului Chakla, care şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor cu un autogol. Messi a stabilit rezultatul primei reprize, din minutul 33, 3-1 pentru Barcelona.
 
În repriza secundă, Getafe a reuşit să reintre în joc din minutul 69, când Unal a transformat o lovitură de pedeapsă pe care tot el o obţinuse. A fost însă doar o iluzie că oaspeţii ar putea obţine ceva, iar ultimul cuvânt l-au avut tot catalanii. Araujo a fost cel care a securizat victoria echipei „blaugrana”, cu trei minute înainte de final, pentru ca în minutele suplimentare să marcheze şi Griezmann, care a stabilit rezultatul partidei.
 
După acest succes, Barcelona face 68 de puncte şi se apropie la 5 puncte de liderul Atletico şi la 2 de Real. Totuşi, catalanii au cu un meci mai puţin jucat decât cele două echipe din Madrid, iar în cazul în care vor câştiga restanţa se vor apropia la doar două puncte de lider şi vor întrece în clasament pe Real.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele