Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Barcelona nu îl va transfera definitiv pe Luuk de Jong de la Sevilla

Barcelona Publicat de Emanoil Ursache pe 15 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20675692/1/profimedia-0683257322.jpg

Barcelona a decis să renunţe la serviciile atacantului Luuk de Jong la finalul sezonului curent, vârf împrumutat de la Sevilla în ultima zi de mercato din vara anului trecut.

Conducerea catalană nu va negocia cu omologii andaluzi pentru achiziţionarea definitivă a olandezului în vârstă de 31 de ani, conform Sport.es. Astfel, de Jong va reveni doar pentru moment la Sevilla. Deşi mai are contractul valabil până în iunie 2023 cu cea mai titrată echipă din istoria Europa League, atacantul nu intră nici în planurile tehnicianului Julen Lopetegui.

Cele patru goluri marcate şi trei pase decisive oferite colegilor, în 40 de apariţii oficiale, nu s-au dovedit a fi suficiente pentru ca Barcelona să îşi dorească să îl păstreze pe Luuk de Jong. În plus, conducerea blaugrana îşi propune să aducă un vârf ”cu greutate” din stagiunea viitoare pentru a readuce vremurile de glorie pe Camp Nou. Robert Lewandowski şi Erling Haaland sunt numele cu care se poartă negocieri în acest sens.

Patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Luuk de Jong, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Vârful care a marcat opt goluri în 38 de selecţii pentru naţionala Olandei a mai evoluat în cariera sa la PSV Eindhoven, Twente Enschede FC, Borussia Mönchengladbach, De Graafschap Doetinchem (aflată în eşalonul secund olandez) şi Newcastle United. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele