Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

Barcelona - Real Madrid nu este transmis! Motivul deciziei

La Liga Publicat pe 26 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21361094/1/barcelona-real-madrid.jpg

Duelul mult aşteptat dintre Barcelona şi Real Madrid nu va putea fi urmărit de microbiştii din Marea Britanie.

Motivul este o lege veche de 60 de ani, care interzice transmiterea partidelor de la fotbal în intervalul 14:45-17:15.

Potrivit AS..ro, legea a fost dată în anii 60 pentru a încuraja oamenii să meargă la stadion şi va rămâne în vigoare până cel puţin în 2029.

Partida dintre Barcelona şi Real Madrid urmează să aibă loc sâmbătă, de la 15:15, ora Regatului Unit

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele