Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Barcelona se revoltă! Joan Laporta solicită rejucarea „El Clasico” : „Vom lua toate măsurile necesare”

Barcelona Publicat pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21567044/1/laporta.jpg

Dezbaterea privind absenţa tehnologia de linia porţii în La Liga a fost reaprinsă duminică, după ce un potenţial gol al Barcelonei a fost anulat în Clasico câştigat de Real Madrid, scor 3-2.

În minutul 28 al meciului câştigat de Real Madrid (3-2), atacantul Barcelonei, Lamine Yamal, a executat un corner, pe care portarul madrilenilor Andrei Lounine a părut să-l respingă în spatele liniei sale. După o revizuire îndelungată a scenei de către asistentul video, golul a fost în cele din urmă anulat, iar soarta campionatului spaniol s-ar putea să se fi decis aici. Real Madrid are acum unsprezece puncte avans faţă de rivalii săi.

Dacă La Liga ar fi avut tehnologie pe linia porţii, precum celelalte ligi europene importante sau Liga Campionilor, rezultatul ar fi fost cu totul altul. Asaltat de critici duminică seară, preşedintele La Liga, Javier Tebas, s-a limitat la a publica pe Twitter precedentele pentru eşecul tehnic al tehnologiei liniei de poartă. El consideră că toate situaţiile litigioase de până acum au fost tratate corect de VAR.

Joan Laporta cere rejucarea „El Clasico”

Preşedintele Barcelonei a emis un comunicat de presă prin care a transmis că va cere toate imaginile şi înregistrările de la golul anulat al lui Yamal, iar în cazul în care se va dovedi că a fost un gol perfect valabil, vor cere rejucarea meciului.

„Ieri au fost mai multe faze discutabile, dar mai presus de toate a fost una care ar fi putut schimba rezultatul meciului. După cum ştiţi, mă refer la golul-fantomă al lui Lamine Yamal. Noi, cei de la Barcelona, vrem să fim siguri de ceea ce s-a întâmplat.

Astfel, vă informez că Barcelona va cere Comisiei Tehnice a Arbitrilor şi Federaţiei Spaniole de Fotbal să ne pună la dispoziţie toate imaginile şi înregistrările audio apărute la momentul reuşitei. Dacă, după ce vom analiza situaţia, vom realiza că a existat o eroare, ceea ce deja credem, vom lua toate măsurile necesare.

Ne gândim chiar şi la o acţiune legală. Dacă se va confirma că a fost un gol valabil, vom merge mai departe şi vom cere rejucarea meciului, aşa cum s-a întâmplat într-un meci european din cauza unei erori VAR.", a transmis Joan Laporta, în cadrul unui comunicat de presă, citat de Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele