Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Barcelona, tot mai aproape de visul de a-l aduce pe Messi înapoi. ”Vom face totul ca el să vină”

Barcelona Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21216498/1/profimedia-0774694716.jpg

Messi o va părăsi pe PSG la finalul acestui sezon, după ce i se va încheia contractul pe care l-a semnat în urmă cu aproape doi ani cu formaţia pariziană.

Barcelona visează la întoarcerea lui Messi pe Camp Nou, iar Xavi este încrezător că argentinianul se va întoarce la echipa unde a făcut istorie. Antrenorul catalanilor a dezvăluit că decizia îi aparţine lui Messi şi este aşteptat cu braţele deschise la Barcelona.

Depinde de el, dacă vrea să revină la Barca, vom face totul ca el să vină. Cred că sunt foarte bune condiţiile. La nivel sportiv, cred că ne poate ajuta foarte mult, nu este niciun dubiu. Apoi mai sunt şi alte situaţii, personale şi economice.

Am o relaţie de prietenie cu Leo, ne felicităm unul pe altul când este cazul, urmăreşte întotdeauna meciurile Barcelonei, eu urmăresc meciurile Argentinei şi ale lui PSG. Vom fi recunoscători dacă va reveni şi ne va ajuta, decizia este la el.

Nici la nivelul clubului nu este niciun dubiu că ne va ajuta, inclusiv din punct de vedere financiar. Mulţi fani îl vor înapoi şi îi scandează numele. Acum, totul depinde de el într-un procent de 99 la sută”, a declarat Xavi, conform Mundo Deportivo.

Messi va juca ultimul meci pentru Paris Saint-Germain

Argentinianul Lionel Messi va juca ultimul meci pentru Paris Saint-Germain, sâmbătă, împotriva echipei Clermont, a anunţat tehnicianul Christophe Galtier, potrivit Reuters.

“Am avut privilegiul de a-l antrena pe cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Acesta va fi ultimul său meci pe Parc des Princes şi sper că va avea parte de o primire călduroasă”, a spus Galtier.

Messi, care a înscris 21 de goluri şi a reuşit 20 de assisturi pentru PSG în acest sezon, a semnat cu gruparea franceză un contract pe doi ani în 2021. El a câştigat cu PSG titul în Franţa în 2022 şi 2023, şi Supercupa Franţei în 2022.

Viitorul lui Messi la PSG a făcut obiectul speculaţiilor în ultima perioadă. O sursă apropiată argentinianului a declarat pentru Reuters că fotbalistul a primit o ofertă de la clubul saudit Al-Hilal pentru sezonul viitor. Alte posibile destinaţii pentru starul argentinian ar fi FC Barcelona şi Inter Miami.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele