Ultima oră
Steaua l-a transferat pe Robert Viiber, jucător din naţionala Estoniei de volei Steaua l-a transferat pe Robert Viiber, jucător din naţionala Estoniei de volei
Chiricheş s-a decis! Când va decide dacă revine sau nu lui FCSB Chiricheş s-a decis! Când va decide dacă revine sau nu lui FCSB
Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham
VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea” VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea”
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros

Barcelona vrea să renunţe la Samuel Umtiti, fotbalist care a făcut un gest uriaş pentru club anul trecut

Barcelona Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21077521/1/barcelona-antrenament.jpg

Barcelona are probleme financiare şi, pentru a face rost de bani, trebuie să şi renunţe la anumiţi jucători, iar un nume este Samuel Umtiti, fundaşul francez în vârstă de 29 de ani, acum împrumutat în Italia, în Serie A, la Lecce. Deşi apărătorul ar vrea să continue la gruparea catalană, conducerea şi stafful lui Xavi ar înclina să renunţe la el.

Presa din Spania notează faptul că Samuel Umtiti se va despărţi, aproape sigur, de Barcelona în vară, el ajungând la echipă în vara lui 2016, de la Lyon, pentru 25 de milioane de euro. Oricum, chiar dacă nu a avut cele mai bune evoluţii în ultima perioadă, e greu de crezut că Barcelona nu va scoate cel puţin aceeaşi sumă pentru care l-a adus pe francez.

În acest sezon, Samuel Umtiti are 15 meciuri în tricoul lui Lecce, iar Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 4 milioane de euro.

Samuel Umtiti, sacrificiu pentru Barcelona

Internaţionalul francez Samuel Umtiti şi-a prelungit contractul cu Barcelona în urmă cu un an, până în 2026. El a acceptat o diminuare a salariului la momentul respectiv, ceea ce a permis înscrierea în La Liga a lui Ferran Torres, recrutat de la Manchester City la începutul lunii ianuarie 2022.

Prelungirea era însoţită de un "efort" din partea jucătorului privind salariul pentru un sezon şi jumătate, până la încheierea contractului anterior. Atunci, Barcelona sublinia, de asemenea, că reducerea salariului lui Umtiti ajuta clubul să-şi îndeplinească angajamentele financiare faţă de Liga Spaniolă şi să îi permită clubului să-l înregistreze oficial pe Ferran Torres, cumpărat cu aproximativ 55 de milioane de euro de la Manchester City.

Cu toate acestea, în august 2022, Barcelona a hotărât

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele