Ultima oră
Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal
Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel
Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă
Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului
Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin” Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin”
S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2 S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2

Barcelona vrea să renunţe la Samuel Umtiti, fotbalist care a făcut un gest uriaş pentru club anul trecut

Barcelona Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21077521/1/barcelona-antrenament.jpg

Barcelona are probleme financiare şi, pentru a face rost de bani, trebuie să şi renunţe la anumiţi jucători, iar un nume este Samuel Umtiti, fundaşul francez în vârstă de 29 de ani, acum împrumutat în Italia, în Serie A, la Lecce. Deşi apărătorul ar vrea să continue la gruparea catalană, conducerea şi stafful lui Xavi ar înclina să renunţe la el.

Presa din Spania notează faptul că Samuel Umtiti se va despărţi, aproape sigur, de Barcelona în vară, el ajungând la echipă în vara lui 2016, de la Lyon, pentru 25 de milioane de euro. Oricum, chiar dacă nu a avut cele mai bune evoluţii în ultima perioadă, e greu de crezut că Barcelona nu va scoate cel puţin aceeaşi sumă pentru care l-a adus pe francez.

În acest sezon, Samuel Umtiti are 15 meciuri în tricoul lui Lecce, iar Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 4 milioane de euro.

Samuel Umtiti, sacrificiu pentru Barcelona

Internaţionalul francez Samuel Umtiti şi-a prelungit contractul cu Barcelona în urmă cu un an, până în 2026. El a acceptat o diminuare a salariului la momentul respectiv, ceea ce a permis înscrierea în La Liga a lui Ferran Torres, recrutat de la Manchester City la începutul lunii ianuarie 2022.

Prelungirea era însoţită de un "efort" din partea jucătorului privind salariul pentru un sezon şi jumătate, până la încheierea contractului anterior. Atunci, Barcelona sublinia, de asemenea, că reducerea salariului lui Umtiti ajuta clubul să-şi îndeplinească angajamentele financiare faţă de Liga Spaniolă şi să îi permită clubului să-l înregistreze oficial pe Ferran Torres, cumpărat cu aproximativ 55 de milioane de euro de la Manchester City.

Cu toate acestea, în august 2022, Barcelona a hotărât

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele