Ultima oră
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza

Basarab Panduru a dat verdictul! Echipa care va retrograda în Liga 2 sezonul următor: ”Săracul antrenor, nu ştiu cum o scoate la capăt”

CS Mioveni Publicat pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20749954/1/basarab-panduru.jpg

CS Mioveni este printre echipele din Casa Liga 1 care au mişcat foarte puţin la capitolul veniri, astfel că lotul va rămâne, în foarte mare măsură, acelaşi ca sezonul trecut, când formaţia lui Alexandru Pelici era văzută ca şi retrogradată. S-a salvat însă, dar Basarab Panduru crede că sezonul care vine nu va mai scăpa.

Panduru e convins că formaţia din Mioveni va fi printre echipele din Casa Liga 1 care vor termina campionatul următor în subsolul clasamentului şi va pica în Liga 2. Îi e milă de Alexandru Pelici, de faptul că nu are un lot care să îi permită să spere la mai mult, iar CS Mioveni este ”favorită” la retrogradare.

Pe Mioveni ai văzut-o retrogradată sigur sezonul trecut şi o vezi şi acum. Săracul Pelici nu ştiu cum o mai scoate acum la capăt, de data asta cred că va retrograda, nu mai are scăpare”, a declarat Panduru la Orange Sport.

CS Mioveni l-a luat pe Cristian Dumitru de la FCSB

Cristian Dumitru (20 de ani) nu va rămâne la FCSB nici din această vară, el fiind din nou împrumutat, la CS Mioveni. Argeşenii au ajuns la un acord cu vicecampioana României în privinţa unui acord pe perioadă determinată de timp pentru mijlocaş, care stagiunea trecută a jucat la FC Argeş.  

Dumitru a făcut meciuri bune la FC Argeş în stagiunea trecută de Casa Liga 1, dar cu toate acestea acum FCSB îl împrumută la altă formaţie, la CS Mioveni. Anul fotbalistic trecut, mijlocaşul a jucat în 33 de partide pentru piteşteni şi a marcat de două ori.

Informaţia împrumutului lui Dumitru a fost confirmată de Dumitru Olteanu, preşedintele consiliului director de la CS Mioveni: ” Avem doi jucători care au semnat deja. Portarul Croitoru şi mijlocaşul Cristian Dumitru. Dumitru e jucătorul lui FCSB, iar anul trecut a jucat la FC Argeş. Desigur, ne mai trebuie 2-3 jucători. Un mijlocaş, o extremă şi un atacant. Cam astea sunt priorităţile pentru perioada următoare”.

De patru ani la FCSB, Dumitru a prins doar 14 meciuri, dar a marcat de trei ori şi a oferit două pase decisive. Transfermarkt îl cotează acum la 350.000 de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele