Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Basarab Panduru, analiză savuroasă a jocului naţionalei Franţei. ”Singurul care ar fi pus puţină presiune pe ei era Vătăjelu”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 23 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20928537/1/pan.jpg

Echipa naţională a Franţei a învins marţi, scor 4-1, echipa naţională a Australiei, într-un meci contând pentru grupa D a Cupei Mondiale din Qatar. Australienii au condus cu 1-0.

Goodwin a deschis scorul pentru Australia, în minutul 9, când s-a accidentat şi Lucas Hernandez, nevoit apoi să iasă de pe teren. Francezii au egalat în minutul 27 prin Rabiot, care a înscris cu o lovitură de cap. Acelaşi Rabiot a pasat în minutul 32 pentru Giroud care a înscris pentru 2-1. Franţa s-a detaşat în minutul 68, când Mbappe a înscris şi el, din centrarea lui Dembele. Tabela a fost închisă de Giroud care a reuşit dubla în minutul 71.

Basarab Panduru a analizat partida şi a făcut un comentariu savuros cu privire la viteza lui Dembele şi Mbappe, care ar fi putut fi egalaţi la viteză doar de Vătăjelu de la Universitatea Craiova.

Remarca vine de la o declaraţie oferită de Mirel Rădoi, care a declarat că fundaşul oltenilor a alergat 165 de metri în 14 secunde, performanţă care l-ar face cel mai rapid om de pe planetă.

”Nu, singurul care ar fi pus puţină presiune pe ei era Vătăjelu. Adică 10 metri/secundă n-au cum să facă nici Dembele şi Mbappe. Acolo era singura preocupare a lor. În rest, nu cred că poate cineva... Nu văd pe nimeni”, a spus Panduru, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri