Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Basarab Panduru nu îşi explică situaţia unui jucător de la FCSB. "Pare că are o problemă”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20938169/1/fcsb.jpg

FCSB a învins în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa FC Botoşani, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii. Leo Strizu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a vicecampioanei.

Învingătorii au marcat prin Tamm ’21, Compagno ’30 şi Edjouma ’73. Pentru Botoşani a înscris Mailat, în minuutele 14 şi 66.

Malcom Edjouma a fost decisiv şi a înscris golul victoriei, deşi a început partida de pe bancă. Basarab Panduru s-a declarat mirat de situaţia francezului, care a fost adus de la FC Botoşani pentru a fi om de bază în formula de start.

"Pare că are o problemă. Mă mir, şi la el, şi la Omrani. Două săptămâni, 17 zile de pregătire şi tot nu reuşeşti să intri în primul 11. Înseamnă că ai o problemă. Şi cine joacă acolo în locul tău, Oaidă. Ţi-a luat Oaidă locul, da?

Mă miră că pierde lupta cu Oaidă, practic",
a spus Panduru, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele