Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Basarab Panduru, sceptic în privinţa revenirii lui Dinamo în dubla cu U. Cluj: ”La ce am văzut în prima repriză, nu ţi se pare că poate să întoarcă”

Dinamo Publicat pe 22 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20714671/2/basarab-panduru.jpg

Basarab Panduru nu este prea încrezător în posibilitatea ca Dinamo să întoarcă rezultatul barajului cu U. Cluj de peste o săptămână, de la Bucureşti. Fostul fotbalist e convins că doar foarte greu pot să reuşească jucătorii ”câinilor roşii” să întoarcă soarta dublei, ţinând cont că pe Cluj Arena au pierdut cu 0-2 şi nici nu au arătat mare lucru.

Barasab Panduru a făcut o analiză obiectivă a ultimei perioade de la Dinamo, a modului în care s-au desfăşurat etapele de final din Casa Liga 1, dar şi modul în care a decurs confruntarea de la Cluj.

Situaţia e foarte complicată, şi la 1-0 era complicată, dar la 2-0 ăsta este foarte complicată, pare aşa, dar mai mult credem noi că e Dinamo şi poate să întoarcă.

La ce am văzut în prima repriză, nu ţi se pare că poate să întoarcă. La ce ai văzut în repriza a doua, crezi... prin intrarea lui Vlad Morar, cu Irobiso acolo, ţi se pare că aşa, în sistemul ăsta, ar putea să facă ceva.

Dar lucrurile sunt foarte complicate. Te gândeai, la un moment dat, că ar putea ajunge în situaţia aceasta, dar să piardă la Cluj, nu mă gândeam. De ce?

Pentru că ultimele rezultate erau în favoarea lui Dinamo, venea bine la meciul ăsta, faci egal cu UTA, câştigi cu Botoşani, dai 10 goluri în patru meciuri.

Pe când în partea cealaltă, pierzi trei din patru meciuri, pierzi cu Slobozia acasă, pierzi cu Hermannstadt acasă, vii acasă cu Dinamo... adică te gândeai că totul e în favoarea lui Dinamo.

Uite că nu a fost aşa, iar 2-0 ăsta este extrem de periculos. [...] Uhrin simţea că echipa nu se mai poate salva de la retrogradare altfel (n.r. doar la baraj).

Mi se pare că Dinamo a venit bine la meciul acesta. Dinamo a jucat o repriză în 10 la Botoşani şi nu s-a văzut deloc.

Să nu vină cineva să îmi spăună că au fost obosiţi, păi acum două săptămâni, în 10, 45 de minute nu au arătat deloc că ar fi obosiţi.

Atunci n-am observat oboseală şi acum, brusc, suntem obosiţi. Nu, Dinamo a crezut că intră pe teren şi gata”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Turul barajului de menţinere/promovare U. Cluj - Dinamo s-a terminat cu scorul de 2-0. Partida a fost una spectaculoasă şi s-a ridicat la nivelul spectacolului din tribune.

Prima repriză a început perfect pentru clujeni, ce au deschis scorul prin Remacle, rămas cu poarta goală, după ieşirea eronată a portarului Eşeanu, care l-a busculat pe Tescan şi putea fi eliminat. Dinamo putea să primească încă un gol, în minutul 24, dar Ely Fernades a fost egoist şi nu i-a pasat lui Remacle.

A doua parte a fost dominată de ”câini”, care au lovit de două ori bara, o dată prin Matei şi apoi prin Irobiso. Dar cum în fotbal ocaziile se răzbună, U. Cluj şi-a dublat avantajul, după ce Filip i-a oferit un asist perfect lui Boiciuc, ce a marcat cu o execuţie superbă şi a stabilit scorul final al partidei.

”Şepcile roşii” sunt cu un pas în Casa Liga 1, după această victorie imensă de aseară.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele