Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit de situaţia în care a ajuns Gaz Metan Mediaş. ”Mâine sau pomâine când se duc la stadion să predea echipamentul”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20678983/1/pan.jpg

Rapid a făcut scorul campionatului cu Gaz Metan, 8-0, în direct la Prima Sport, şi s-a întors pe poziţia de lider în play-out.

Doar 12 minute! Atât a rezistat defensiva oaspeţilor în vulcanul din Giuleşti, Vojtus marcând primul, după faza excelentă a lui Rareş Ilie. A mai fost linişte până în minutul 37, când Vojtus i-a pasat decisiv Rareş Ilie, apoi Carnat (41) a făcut 3-0. Imediat după pauză, în minutul 49, Carnat şi-a trecut în cont dubla, apoi Ilie i-a urmat exemplul două minute mai târziu. În faţa unei defensive fără niciun orizont, rapidiştii puteau marca mult mai mult, iar tabela a fost completată de Romario Moise (66), Dandea (75) şi Junior Morais (90+1).

Analistul TV, Basarab Panduru a comentat partida şi le-a recomandat tinerilor jucători de la Mediaş să se axeze pe studii, deoarece au şanse mici să joace fotbal la nivel înalt.

 ”Eu apreciez un singur lucru. De când a început meciul şi până s-a terminat, au jucat corect. Nu şi-au bătut joc de adversar. Faptul că au dat 8 goluri, nu înseamnă că şi-au bătut joc de adversar.

Îţi baţi joc de adversar când la 4-0 începi să le dai printre picioare, când începi să faci scheme. Aia e bătaie de joc. Dacă au jucat corect de la început şi până la sfârşit, asta apreciez la Rapid.

De partea cealaltă, aş vrea să încurajez pe cineva, dar îmi e greu să găsesc. Poate doar la portar că am văzut câteva lucruri. Aşa... ceva legat de fotbal. În rest, de încurajat nu am cum să îi încurajez pe cei de la Mediaş. Dar pot să le dau un sfat şi sunt sigur că peste ani, îmi vor mulţumi. Mâine sau pomâine când se duc la stadion să predea echipamentul... să se apuce de şcoală, să se apuce de carte, pentru că e mult mai bine. Aşa nu ai cum să faci absolut nimic. Nici fotbal, nici carte. Aşa te apuci de carte cât mai ai timp. Poţi să faci o facultate.

Iar peste câţiva ani, unii dintre ei, pentru că s-ar putea să existe şi o minune. S-ar putea ca unii dintre ei să fie jucători de Liga 2, primă ligă. Totuşi, marea majoritate să se apuce de carte, pentru că e mult mai bine să aibă o meserie după ce termină o facultate”
, a spus Panduru, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt