Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Baschet 3x3: Naţionala feminină, patru înfrângeri din patru posibile la Cupa Mondială de la Viena

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21216659/1/rom-bas-3x2.jpg

Naţionala feminină a României a încheiat grupa D, la Cupa Mondială 3x3 de la Viena, cu patru înfrângeri, în cele patru partide disputate.

Echipa tricoloră, formată din jucătoarele Anamaria Vîrjoghe, Alina Podar, Katy Armanu şi Teodora Manea, a obţinut rezultatele: 15-20 cu Italia, 12-21 cu Israel, 7-21 cu China şi 13-17 cu Lituania.

La meciurile din Rathausplaz Arena a asistat şi preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală.

În urma eşecurilor din grupa D, tricolorele au încheiat pe locul 4 şi au ratat astfel şansa de a lupta pentru fazele eliminatorii ale competiţiei.

Potrivit regulamentului, câştigătoarea grupei D se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca încrucişat cu cele din grupa A (Franţa, Olanda, Spania, Austria, Brazilia), tot pentru avansarea în sferturile de finală.

La cea de-a 8-a ediţie a Cupei Mondiale participă 40 de echipe naţionale, care se întrec la feminin şi masculin, iar finalele sunt programate duminică.

Baschetul în format 3x3 este sport olimpic şi a fost introdus prima dată în calendarul CIO la ediţia Tokyo 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele