Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Baschet 3x3: Naţionala feminină, patru înfrângeri din patru posibile la Cupa Mondială de la Viena

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21216659/1/rom-bas-3x2.jpg

Naţionala feminină a României a încheiat grupa D, la Cupa Mondială 3x3 de la Viena, cu patru înfrângeri, în cele patru partide disputate.

Echipa tricoloră, formată din jucătoarele Anamaria Vîrjoghe, Alina Podar, Katy Armanu şi Teodora Manea, a obţinut rezultatele: 15-20 cu Italia, 12-21 cu Israel, 7-21 cu China şi 13-17 cu Lituania.

La meciurile din Rathausplaz Arena a asistat şi preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală.

În urma eşecurilor din grupa D, tricolorele au încheiat pe locul 4 şi au ratat astfel şansa de a lupta pentru fazele eliminatorii ale competiţiei.

Potrivit regulamentului, câştigătoarea grupei D se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca încrucişat cu cele din grupa A (Franţa, Olanda, Spania, Austria, Brazilia), tot pentru avansarea în sferturile de finală.

La cea de-a 8-a ediţie a Cupei Mondiale participă 40 de echipe naţionale, care se întrec la feminin şi masculin, iar finalele sunt programate duminică.

Baschetul în format 3x3 este sport olimpic şi a fost introdus prima dată în calendarul CIO la ediţia Tokyo 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele