Ultima oră
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Baschet masculin ǀ Programul etapei I din Top 10. Meciurile debutează săptămâna viitoare

Baschet Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20998176/1/minge-fiba.jpg

Liga Naţională de baschet masculin continuă, la finalul săptămânii viitoare, cu partidele din prima etapă a fazei Top 10, în care echipele calificate vor lupta pentru un loc în play-off.

După încheierea, sâmbătă seară, a meciurilor din conferinţele A şi B a fost stabilit tabloul complet al formaţiilor calificate în Top 10. Acestea vor disputa primele meciuri săptămâna viitoare, după programul: FC Argeş - CSM Oradea, Dinamo Bucureşti - U BT Cluj, CSO Voluntari - Rapid Bucureşti, CSU Sibiu - SCM Timişoara şi CSM Constanţa - SCMU Craiova.

Top 10 începe cu U BT Cluj şi CSM Oradea din cea mai bună poziţie în clasament, cu un bilanţ de 7 victorii şi o înfrângere în disputele cu celelalte patru echipe calificate din propria conferinţă.

Echipele calificate au păstrat punctajele obţinute în prima fază, în meciurile directe, iar la finalul celor 10 partide tur-retur cu adversarele din conferinţa adversă, primele opt clasate se califică în play-off. Vor urma sferturile de finală şi semifinalele, în cinci partide, iar finala Ligii Naţionale este programată în şapte meciuri.

Campioana en-titre este formaţia U Banca Transilvania Cluj, urmată pe podium în 2022 de CSO Voluntari şi CSM Oradea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele