Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Baschet ǀ SCM Timişoara şi-a aflat adversarele din Alpe Adria Cup, competiţie cu echipe din Europa Centrală

Baschet Publicat pe 20 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20782658/1/adria-cup.jpg

Organizatorii Alpe Adria Cup au anunţat, miercuri, cele 16 participante, între care se află şi SCM Timişoara, precum şi programul competiţiei.

SCM Timişoara a fost repartizată în grupa D, cu formaţiile KK Rogaška (Slovenia), KK Zabok (Croaţia) şi Spišskí Rytieri (Slovacia).

Meciurile vor începe la 12 octombrie, iar formaţia antrenată de Dragan Petricevic va debuta pe teren propriu, cu slovacii de la Rytieri.

Partidele tur-retur din cele patru grupe se vor încheia în 14 decembrie, după care primele două clasate vor evolua în sferturile de finală (în 25 ianuarie şi 8 februarie 2023). Câştigătoarele din această fază se vor califica la Turneul Final Four, programat între 14-16 martie.

La startul sezonului 2022-2023 se află echipe din Austria, Cehia, Croaţia, Polonia, România, Slovacia şi Slovenia.

Alpe Adria Cup a fost înfiinţată în 2015 şi este destinată, în principal, echipelor din Europa Centrală. Deţinătoarea trofeului este formaţia slovacă Patriot Levice.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele