Ultima oră
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia

Baseball: Ippei Mizuhara, translatorul lui Shohei Ohtani, demis de la LA Dodgers după ce ar fi furat de la jucător pentru a-şi achita datoriile la pariuri

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21531100/1/ohtani.jpg

Ippei Mizuhara, translatorul starului japonez de baseball Shohei Ohtani de la Los Angeles Dodgers, a fost concediat de echipă, pe fondul acuzaţiilor că ar fi comis un "furt masiv" de la jucător pentru a-şi plăti datoriile la jocurile de noroc, anunţă Reuters.

Avocaţii lui Ohtani au declarat pentru LA Times că Mizuhara ar fi folosit fondurile jucătorului pentru a plăti o presupusă casă de pariuri ilegală, care se pare că se află sub investigaţie federală.

ESPN a raportat că cel puţin 4,5 milioane de dolari au fost transferate din contul lui Ohtani către o operaţiune de pariuri din California de Sud.

"Ca răspuns la recentele solicitări ale presei, am descoperit că Shohei a fost victima unui furt masiv şi predăm cazul autorităţilor", a declarat într-un comunicat firma de avocatură Berk Brettler LLP.

Mizuhara este un prieten de lungă durată al lui Ohtani şi care a călătorit la Seul cu Dodgers pentru seria de deschidere a sezonului MLB.

Într-un interviu acordat marţi pentru ESPN, el a spus iniţial că Ohtani a fost de acord să îşi acopere datoriile la jocurile de noroc.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele