Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Batshuayi după eliminarea Belgiei de la Cupa Mondială şi vestea plecării lui Martinez: ”Mulţi jucători au plâns”

CM 2022 Publicat pe 2 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20937885/2/belgia-cm-2022.jpg

Internaţionalul belgian Michy Batshuayi a declarat, după eliminarea Belgiei de la Cupa Mondială în faza grupelor, că selecţionerul Roberto Martinez le-a spus plângând jucătorilor că pleacă de la naţională şi că mulţi fotbalişti au plâns, relatează AFP.

Bineînţeles că sunt dezamăgit. Am fost eliminaţi, am ieşit din competiţie. Sunt atacant şi aş fi vrut să ajut echipa. Este dezamăgitor să fim eliminaţi astfel. Am câştigat o singură dată. Belgia trebuie să joace mai bine. Este dezamăgitor. Am fost surprinşi de vestea plecării selecţionerului. El ne-a spus asta plângând.

Mulţi jucători au plâns, este ultimul turneu pentru câţiva, este Cupa Mondială, nu este un meci amical. Este normal să fie regrete”, a spus Batshuayi.

Naţionala Belgiei a remizat, joi, scor 0-0, cu echipa Croaţiei, în ultima etapă a grupei F a Cupei Mondiale. Belgienii au încheiat grupa pe locul 3 şi au fost eliminaţi din competiţie.

Selecţionerul Roberto Martinez părăseşte naţionala Belgiei

Selecţionerul Belgiei, Roberto Martinez, a anunţat că se desparte de echipă, joi seară, după eliminarea belgienilor de la Cupa Mondială în faza grupelor.

Potrivit La Libre, spaniolul era pe final de contract, astfel că nu este vorba de o demisie, ci de un refuz de a negocia cu federaţia belgiană o eventuală prelungire a contractului.

“Eliminarea nu schimbă nimic. Aş fi plecat chiar şi dacă deveneam campioni mondiali. Decizia mea a fost luată înainte de Cupa Mondială”, a declarat tehnicianul.

Roberto Martinez era selecţionerul Belgiei din iulie 2016.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele