Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Bayern, dispusă să îl vândă pe Coman pentru 48 de milioane de euro. Unde poate ajunge francezul

Bayern Munchen Publicat pe 28 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20265005/1/bayern-munchen-aaaaaa.jpg

Kingsley Coman (25 de ani) are şansa să schimbe echipa, dar şi campionatul în această vară. Francezul poate pleca de la Bayern Munchen la Liverpool, întrucât e în vederile lui Jurgen Klopp.

Şi bavarezii ar fi dispuşi să îl vândă, dar cel mai important e că şi Coman tinde la un transfer în Premier League. Cele două părţi ar putea să bată palma pentru 48 de milioane de euro, ca sumă a mutării. Apoi, depinde de beneficiile pe care ”cormoranii” sunt pregătiţi să i le ofere lui Coman.

Sezonul trecut, mijlocaşul francez a jucat în 39 de meciuri pentru Bayern, a marcat de 8 ori şi a oferit 15 pase decisive. El a venit la campioana Germaniei în 2017, de la Juventus, pentru 21 de milioane de euro.

Livepool a confirmat, până acum, un singur transfer al verii: fundaşul Ibrahima Conate, de la RB Leizig. Mutarea vehiculată în ultimele luni a fost oficializată, iar jucătorul de 22 de ani va juca pe Anfield din sezonul următor.

Fundaşul central a semnat un contract de lungă durată cu Liverpool, însă clubul englez nu a precizat scadenţa acestuia. 36 de milioane de euro va încasa RB Leipzig în schimbul lui Konate, care vine să întărească o defenzivă greu încercată în sezonul recent încheiat.

Klopp şi-a pierdut primele trei opţiuni pentru postul de stoper - Virgil van Dijk, Joel Matip şi Joe Gomez - din cauza accidentărilor şi a fost obligat să improvizeze în dese rânduri sau să joace în acea zonă cu fotbalişti complet lipsiţi de experienţă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele