Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Bayern Munchen a capitulat în bătălia la titlu! Thomas Tuchel i-a felicitat pe cei de la Leverkusen

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21542382/1/profimedia-0830628380.jpg

Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a declarat că formaţia sa nu mai are speranţe de câştigare a titlului în Bundesliga în acest sezon.

"Nu mai există suspans. Nu mai există speranţă, nu mai este nevoie să vorbim despre nimic. Felicitări lui Leverkusen", a declarat antrenorul Thomas Tuchel.

"Nivelul nostru nu a fost ridicat pe tot parcursul meciului, ne-am adaptat la BvB. Ne-a lipsit clar pasiunea. Am arătat în ultimele săptămâni că putem rămâne în cursă, dar am picat înapoi. Nimic din ceea ce am planificat nu a funcţionat”, a adăugat el.

Bayern Munchen a spus probabil adio celui de-al doisprezecelea titlu consecutiv în Bundesliga, sâmbătă, după ce a pierdut Klassiker-ul german. Învinsă pe Allianz Arena, echipa lui Thomas Tuchel se află la treisprezece puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen, care a revenit rapid la limită în faţa lui Hoffenheim, scor 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele