Ultima oră
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun
VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Bayern Munchen - Augsburg 5-2. Campioana Germaniei îşi respectă blazonul şi în ultima etatpă. Lewandowski a depăşit recordul lui Muller

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 22 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20214922/1/bay.jpg

Bayern Munchen, vechea şi noua campioană a Germaniei a încheiat sezonul cu un succes categoric, cu scorul de 5-2, în faţa celor de la Augsburg. Partida s-a văzut în direct pe Look Sport.

Bavarezii au tranşat totul încă din prima repriză, când au intrat la cabine cu scorul de 4-0, graţie golurilor marcate de: Gouweleeuw (9-autogol), Gnabry (23), Kimmich (33), Coman (43).

Cei de la Augsburg au avut o tresărire de orgoliu şi au marcat de două ori consecutiv, prin Hahn (67) şi Niederlechner (72).

Nou record de goluri în Bundesliga

Partida a avut o miză uriaşă pentru Robert Lewandowski. Polonezul din atacul lui Bayern avea nevoi de un gol, pentru a ajunge la 41 de goluri stagionale şi a depăşi astfel recordul lui Gerd Muller. Performanţa a fost bifată în minutul 90.

Echipele de start:

Bayern: Neuer (c) - Pavard, Boateng, Hernandez, Davies - Kimmich, Alaba - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski

Augsburg: Gikiewicz - Gumny, Oxford, Gouweleeuw (c), Pedersen - Caligiuri, Gruezo, Benes, Hahn - Richter, Niederlechner

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele