adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Bayern Munchen caută înlocuitorul perfect pentru Robert Lewandowski. Atacantul Sebastien Haller, în cărţi pentru transfer. UPDATE: Pe fir a intrat Borussia Dortmund

Bayern Munchen Publicat pe 19 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20686365/1/sebastien-haller.jpg

Bayern Munchen se vede pusă în situaţia de a găsi înlocuitor pentru Robert Lewandowski, polonezul fiind, se pare, extrem de aproape de un acord cu Barcelona. Sebastien Haller, de la Ajax, este printre atacanţii pe care bavarezii au pus ochii.

UPDATE duminică (19 iunie), ora 17:29: Potrivit presei din Germania, în cursa pentru atacantul lăncierilor a intrat şi rivala lui Bayern, Borussia Dortmund, care a şi oferit o sumă importantă de bani.

Ajax trebuie să decidă unde îl va trimite pe Haller, dar e o veste foarte bună pentru ea, care va începe o adevărată licitaţie, din care să scoată câţi mai mulţi bani. Borussia Dortmund a pus pe masă 33 de milioane de euro pentru atacantul din Coasta de Fildeş.

Sebastien Haller, 27 de ani, este unul dintre cei mai interesanţi atacanţi ai Europei la ora actuală, iar un pas important în carieră va fi făcut de el în vară, cel mai probabil. Vârful care evoluează pentru naţionala Coastei de Fildeş are, în actuala stagiune, 33 de goluri şi 9 pase decisive în 39 de partide pentru Ajax. Trebuie remarcat că 11 dintre reuşite şi două asisturi au venit în Liga Campionilor.

Robert Lewandowski, acord cu Barcelona?!

Robert Lewandowski (33 de ani) ar fi spus da unui transfer la Barcelona, chiar dacă mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului următor. Dacă acest lucru e adevărat, aşa cum scriu mai multe publicaţii din Spania, ar fi un adevărat pas în spate în cariera polonezului, care ar semna cu o echipă în reconstrucţie.

Mai nou, Bayern Munchen ar cere între 70 şi 80 de milioane de euro pentru Lewandowski, deşi zilele trecute era speculată suma de 60 de milioane de euro. Rămâne să vedem dacă Barcelona va fi de acord cu plata, în condiţiile în care în presa din Spania au apărut informaţii conform cărora catalanii nu vor să ofere mai mult de 50 de milioane de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele