Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Bayern Munchen i-a dat lovitura Barcelonei! Noussair Mazraoui ar urma să ajungă pe Allianz Arena. UPDATE: Ajax va încasa 25 de milioane de euro + procente

Bayern Munchen Publicat pe 25 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20663723/1/profimedia-0673760558.jpg

UPDATE miercuri (25 mai): Bayern Munchen l-a convins, în cele din urmă, pe  Noussair Mazraoui, în vârstă de 24 de ani, de la Ajax Amsterdam, să semneze. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, bavarezii au ajuns la un acord cu olandezii pentru o mutare care va costa 25 de milioane de euro + procente dintr-un viitor transfer.

Mazraoui urmează să semneze pe cinci ani cu Bayern Munchen, până în vara lui 2027.


Ştirea iniţială

Bayern Munchen a devenit favorită să semneze cu Noussair Mazraoui, fundaşul lui Ajax în vârstă de 24 de ani, după ce acesta părea că va merge la Barcelona. 

Catalanii au făcut mai multe transferuri în ultima perioadă şi s-au redresat puternic din punct de vedere sportiv, dar se pare că pe Mazraoui îl vor rata. 

Potrivit jurnalistului Matteo Moretto, fundaşul dreapta al lui Ajax se apropia să semneze cu Barcelona, dar Bayern Munchen a intrat pe fir şi a pus o ofertă mai satisfăcătoare pe masă. 

Sursa citată adaugă faptul că în acest moment, negocierile sunt aproape de finalizare. Contractul fotbalistului cu Ajax urmează să expire în vară.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele