Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Bayern Munchen, la un pas să piardă un jucător important. Starul care vrea să părăsească gruparea bavareză

Bayern Munchen Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20685986/1/frczf3nwuayl1wq.jpg

Bayern Munchen ar putea să piardă mai mulţi jucători importanţi în această vară. După Robert Lewandowski, şi Serge Gnabry ar putea să o părăsească pe campiona Germaniei. 

Atacantul de 26 de ani mai are contract cu gruparea bavareză până în 2023, iar oferta lui Bayern de prelungire a contractului nu pare să îi fie pe plac germanului, care şi-ar dori să plece în Premier League. Unul dintre cluburile care l-ar dori pe Gnabry este Arsenal, pentru care acesta a evoluat în perioada 2011-2015 (primii doi ani la echipa U18) şi câteva luni în 2016.

”Tunarii” au probleme în compartimentul ofensiv, iar venirea unui jucător precum Serge Gnabry le-ar rezolva. Atacantul german vrea să demonstreze că poate să se întoarcă în Premier League şi poate face faţă în acest campionat, fiind cunoscut că la momentul în care a plecat din Anglia, presa a spus despre el că nu e un jucător de clasă mondială.

După aflarea zvonurilor că Gnabry ar putea să plece, directorul sportiv al bavarezilor, Hasan Salihamidzic, a declarat că îşi doreşte ca atacantul să rămână pe Allianz Arena.

"Este un jucător pe care îl preţuim, pe care fanii îl iubesc, pe care îl iubim şi noi, cei din club. Sperăm să rămână aici", a spus Salihamidzic, citat de Mirror.

Germanul este jucătorul bavarezilor din 2017, când a fost transferat de la Werder Bremen pentru 8 milioane de euro, însă în primul sezon, 2017/18, a evoluat sub formă de împrumut la Hoffenheim. Apoi a devenit titular incontestabil la Bayern Munchen şi a fost o piesă de bază în câştigarea trofeului UEFA Champions League din 2020. A mai câştigat, în anii petrecuţi la Bayern, 4 titluri de campion al Germaniei, două Cupe şi 3 Supercupe ale Germaniei, o Supercupă a Europei şi un trofeu al Campionatului Mondial al cluburilor.

  • La momentul actual Gnabry are o cotă de piaţă de 70 de milioane de euro, conform site-ului transfermarkt.com.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele