Ultima oră
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!

Bayern Munchen se desparte şi de Corentin Tolisso! Francezul e dorit de două cluburi din Premier League

Bayern Munchen Publicat pe 31 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20724845/1/tol.jpg

Corentin Tolisso (27 de ani) a plecat şi el de la Bayern Munchen, după ce i-a expirat contractul. Fotbalistul şi clubul nu au mai ajuns la un acord în ceea ce priveşte prelungirea acordului, astfel că francezul va fi nevoit să îşi caute o altă echipă.

Astfel, Tolisso se desparte de Bayern Munchen după cinci ani, el venind la echipă în 2017, de la Lyon, în schimbul a 41.5 milioane de euro. De atunci, a jucat peste 100 de meciuri, a marcat de 21 de ori şi a oferit 15 pase decisive. De altfel, a câştigat tot ce se putea cu Bayern.

Tolisso a fost o parte importantă a echipei noastre timp de cinci ani, făcând istorie în tricoul bavarez. Îi mulţumim pentru realizările sale, pentru angajamentul de care a dat dovadă meci de meci şi îi dorim toate cele bune pe viitor”, a spus Oliver Kahn, directorul general al clubului bavarez.

Fotbalistul din Franţa poate ajunge în Premier League, acolo unde este dorit de Arsenal şi West Ham.

Tolisso, amendat de Bayern după ce şi-a făcut un tatuaj

Bayern Munchen a anunţat, acum ceva timp, că mijlocaşul Corentin Tolisso a primit o amendă deoarece şi-a făcut un tatuaj, ceea ce contravine protocolului de igienă stabilit de federaţia germană şi implementat de cluburi.

Tolisso nu a fost inclus în lotul pentru meciul de la momentul respectiv, cu Hoffenheim, din Bundesliga.

“Suntem recunoscători că în prezent se pot disputa meciuri în Bundesliga, în ciuda pandemiei de coronavirus. O condiţie pentru disputarea meciurilor este ca jucătorii, antrenorii şi stafurile să se conformeze regulilor de igienă ale federaţiei într-un mod exemplar. Corentin Tolisso a încălcat regulile, cu toate că oficialii clubului i le-au comunicat clar tot timpul. Nu tolerăm astfel de încălcări. Astfel, îi vom da o amendă consistentă lui Corentin Tolisso, sumă care va fi apoi donată”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge, CEO al Bayern Munchen.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele