Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Bayern Munchen, victorie spectaculoasă în amicalul cu AS Monaco

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 7 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21278152/1/bay.jpg

Echipa germană Bayern Munchen a învins luni, la Unterhaching, scor 4-2, formaţia franceză AS Monaco, într-un meci amical.

În ultimul meci amical pentru ambele echipe, AS Monaco a deschis scorul prin Takumi Minamino, care a fructificat pasa lui Ben Yedder în minutul 29. Egalarea a venit repede, în minutul 31, când a marcat Konrad Laimer, din pasa lui Musiala. Apoi, în minutul 42, a venit rândul lui Jamal Musiala să înscrie şi bavarezii au trecut la conducere. În minutul 45+2 Serge Gnabry a înscris pentru 3-1, din penalti, stabilind scorul pauzei.

Partea secundă a adus al doilea gol pentru monegasci, Wissam Ben Yedder transformând un penalti în minutul 64. Patru minute mai târziu Kingsley Coman a pasat şi Leroy Sane a înscris pentru 4-2 scor final în favoarea lui Bayern.

Pentru bavarezi urmează Supercupa Germaniei, sâmbătă, cu RB Leipzig, în timp ce Monaco va disputa prima etapă din Ligue 1, duminică, împotriva formaţiei Clermont.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele